Előszoba: minden a megvilágításon dől el

Előszoba: minden a megvilágításon dől el

Az előszoba bevezet a lakásba és kitárja a külvilágot. Közelebb hozza az utcát és a várost. Egy összekötő elem, a mindennapok alapja. Két szempont miatt elsődleges, hogy a helyiség milyen megvilágítást kap. Egyrészt, hogy dizájnban hogyan illeszkedik a lakás többi részéhez és hogyan dobja fel, a teret, a hangulatot. Másrészt, hogy ez a hangulatbefolyásoló tényező minek köszönhető? Vajon a villanykörte, az égő fényerejének? A lámpa minőségének és színének? A következőkben bevezetünk az előszobai lámpák színes és fokozhatatlan világága. Reméljük, egy-két tippet, ötletet Te is találsz majd magad és előszobád számára.

1., Előszobákban az egyik legismertebb lámpatípus a falikar. A klasszikustól a modernig, a hagyományos villanykörtétől a Led-es változatig a legkülönfélébb típusokból válogathatsz kedvedre, az előszobai bútorok stílusához igazodva. TIPP: A fényforrás kiválasztásakor mindig a falszínből, és ha van tapéta, annak stílusából indulj ki. A hagyományos villanykörték meleg tónusa kedvessé, meghitté teszi a helyiséget, a halogének azonban kiemelik a falak, a tapéta szépségét és különlegességét.

2., Mennyezeti lámpa. Előszobákban remek megoldásnak bizonyulnak, hiszen a mennyezetre szerelve a lámpatest gyakorlatilag az egész teret jól bevilágítja akár kerek, szögletes vagy domború buráról is legyen szó. TIPP: Körülbelül tíz évvel ezelőtt élték igazi virágkorukat a mennyezeti lámpák. Itt az ideje, hogy Te hozd őket vissza a divatba! Válogass bátran az egyszínű vagy mintás burák közül!

3., Függeszték. A függő lámpák azért megunhatatlanok, mert az ő kategóriájukban minden szezonban berobbannak valami újdonsággal. Mostanában például a villanykörtés változatok terjednek, de a felújított, kicsit modernizált, mégis klasszikus darabok is hódítanak.

4., Beépíthető lámpák, spot lámpák. Diszkrét harmónia. Ez a két szó jut eszünkbe elsőként a beépíthető lámpákról. Kellemeses hangulatvilágításként funkcionálnak, hiszen állítható a kapcsolóval a fényerejük. Ugyanakkor betöltik világító funkciójukat is. Tökéletes megvilágítást adnak a helyiségnek. Öröm az itt tartózkodás, örömteli érzés a lakásba lépni.

Te kigondoltad már, hogy milyen megvilágításra cseréled mostani előszobai villanyrendszeredet? Ha igen, válaszd ki a megfelelő darabot, majd szólj egy ügyes és megbízható villanyszerelő szakembernek!



Beépíthető lámpák Beépíthető lámpák Beépíthető lámpák Étkezői és konyhai függesztékek Étkezői és konyhai függesztékek Étkezői és konyhai függesztékek Kristály fali lámpák Kristály fali lámpák Kristály fali lámpák

Norlys

Norlys csillár, Norlys nagy lámpa, Norlys pezsgőburás lámpa, Norlys  kristály lámpa, Norlys kristálylámpák, Norlys kristálycsillárok, Norlys kristályok, Norlys kicsi lámpa, Norlys falikar, Norlys függeszték, Norlys kapcsolós lámpa, Norlys álló lámpa, Norlys asztali lámpa, Norlys hosszú lámpa, Norlys olcsó lámpa, Norlys antik lámpa, Norlys spot lámpa, Norlys kültéri lámpa, Norlys gyerek lámpa, Norlys kerek lámpa, Norlys négyzetes lámpa, Norlys kocka lámpa, Norlys réz lámpa, Norlys színes lámpa, Norlys fehér lámpa, Norlys króm lámpa, Norlys   előtéri lámpa, Norlys fürdoszobai lámpa, Norlys konyhai lámpa, Norlys halószobai lámpa, Norlys hangulat lámpa, Norlys mennyezeti lámpa, Norlys budaörsi webáruház, Norlys budaörsön lámpaweb, Norlys lámpa webáruház, Norlys olaszlámpák, Norlys töröklámpák, Norlys lámpa, Norlys Globo lámpa, Norlys Ideal lux lámpa, Norlys Özcan lámpa, Norlys Sevinc lámpa, Norlys Kolarz lámpa, Norlys Massive lámpa, Norlys stb. A gyártó közel 50 éves múlttal rendelkezik, Norlys a gyártás a saját tulajdonukban lévő, Norlys európai gyárban folyik, Norlys így felügyelve a felsőkategóriás minőséget. Skandináviában a piacvezetők között tartják számon, Norlys versenyképes árakkal és egyedülálló szolgáltatási színvonallal pozicionálják. A gyár az egyszerű házak-, Norlys kertek megvilágítástól kezdve egészen a hotelek, Norlys utcai világítások, Norlys nagy projektek kivitelezéséig képes megoldást nyújtani. Gyártó hivatalos oldala: http://norlys.no/  

Norlys NO-370B Como kültéri falikar / Norlys / lámpa NO-370B Norlys NO-370B Como kültéri falikar / Norlys / lámpa NO-370B Norlys NO-370B Como kültéri falikar / Norlys / lámpa NO-370B Norlys NO-370B Como kültéri falikar / Norlys / lámpa NO-370B Norlys NO-375B Como kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-375B Norlys NO-375B Como kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-375B Norlys NO-375B Como kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-375B Norlys NO-375B Como kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-375B

KW3d3beac031dc2da77bcc5d86ba20c080

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Magánlakás takarítás weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Gurtnicsere azonnal

Havidíjas keresőoptimalizálás aszfalt, útjavítás, útépítés témában